Investicijski projekti

Na nedavno održanom 13. Sarajevo Business Forumu, biznis konferenciji čiji je jedan od partnera i USAID Projekat razvoja održivog turizma (Turizam), predstavljeno je šest inovativnih projekata iz oblasti turizma. Budući da su prepoznati kao odlična prilika za poslovno partnerstvo i saradnju, ovi projekti su privukli veliku pažnju domaćih i međunarodnih investitora. Osim toga, navedeni projekti idealni su za ulaganje u turistički sektor Bosne i Hercegovine i podršku ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine.

Lista prezentiranih projekata kao i dodatno identifikovani investicijski projekti sa detaljnim informacijama dostupni su na slijedećem LINKU.

USAID Turizam poziva vlasnike dodatnih projekata iz oblasti turizma da nominiraju svoje projekte za podršku investicijama kako bi perspektivnim projektima mogao pružiti dodatnu promociju, povezivanje sa investitorima i podršku u realizaciji projekata.
Obrazac za nominaciju projekata je dostupan na slijedećem LINKU. Isti je potrebno dostaviti na e-mail adresu: investicije@turizambih.ba
Previous Post
Cart

No products in the cart.