Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica. WinterPark 2022

Turistička zajednica Grada Bihaća u suradnji sa partnerima (Kulturni centar Bihać i Grad Bihać) najavljuje organizaciju VI. po redu novogodišnjeg zimskog festivala Winter Park 2022 koji će se održati u vremenskom periodu od 16.12.2022. do 01.01.2023. godine na Gradskom trgu u Bihaću.

Cilj zimskog festivala je kreirati raznovrstan kulturno-zabavni sadržaj u mjesecu decembru, tokom Novogodišnjih praznika i organizirati proslavu Nove godine na Gradskom trgu kao završnom događaju zimskog festivala, te tokom istog omogućiti ugostiteljsku ponudu jela i pića, te prezentirati rad naših obrtnika. Tim povodom, pozivamo sva zainteresirana fizička i pravna lica registrirana za obavljanje ugostiteljske djelatnosti da se prijave na Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica tokom trajanja festivala.

Organizatori zimskog festivala obavezuju se osigurati prigodan kulturno-zabavni program za vrijeme održavanja festivala. Organizatori u zakup daju 9 kućica za ugostitelje u periodu trajanja manifestacije. Zakup je moguć samo u slučaju najma svih dana manifestacije.

Kompletan tekst Javnog poziva, kao i prijavnicu možete pronaći na stranici Visit Bihać.

Previous Post
Newer Post
Cart

No products in the cart.